Vartalolle

CosierCare-vartalokäsittelyt ovat syvästi kehoa ja mieltä rentouttavia hemmotteluhierontoja koko vartalolle. Voit valita klassisen hieronnan, aromaattisen hieronnan tai kuumakivihieronnan. Kaikilla hieronnoilla on terveysvaikutuksia. Hieronnat rauhoittavat mieltä, avaavat lihasjännityksiä sekä vilkastavat verenkiertoa ja lymfanestekiertoa. Hieronnan yhteydessä saat samalla ihoa hoitavan vartaloöljykäsittelyn.
🌿🙌🏼🌿
Hierontojen alkuun voidaan yhdistää lisäksi kuivaharjaus, joka kuorii ihoasi, poistaen kuollutta, hilseilevää ihosolukkoa. Kuivaharjaus myös omalta osaltaan vauhdittaa verenkiertoa ja kuono-aineiden poistumista sekä säännöllisesti tehtynä vähentää selluliitin muodostumista.

🌿🙌🏼🌿

Vartalokäsittelytä ovat myös ihokarvojen sokeroinnit. Sokeroinnilla voidaan poistaa ihokarvoja pitkäkestoisesti eri alueilta. Alueita ovat kainalot, sääret, reidet, selkä ja rinta. Karvanpoisto sokerilla nipistää jonkin verran, joten tätä hoitoa ei voi pitää järin rentouttavana. Karvojen poisto kainaloista sokeroinnilla voi kuitenkin vähentää hien hajun erittymistä, sillä sokeri puhdistaa tehokkaasti ihohuokoset karvanpoiston yhteydessä. Sokeroitavan karvan tulisi olla vähintään muutaman millimetrin pituista.


Klassinen hieronta (75 min)

Klassinen hieronta tehdään käsin, öljyä hyväksi käyttäen. Lempeä, rentouttava kokovartalohieronta. 

68€

Aromaattinen hieronta (75 min)

Hieronnassa hyödynnetään eteerisen öljyn rentouttavaa vaikutusta. Tuoksuva, rentouttava käsittely koko vartalolle.

72€

Kuumakivihieronta (75min)

Hieronnassa hyödynnetään hyvin lämpimiä, sileitä basalttikiviä ja öljyä. Kivillä hierotaan lihasta, jolloin kiven lämpö siirtyy lihakseen sitä rentouttaen. Pyöreän kiven kosketus on pehmeä ja miellyttävä. Kivillä käsitellään koko vartalo.

72€

Ihoa hoitava hieronta (90min)

Hieronnassa iho käsitellään aluksi tuoksuvalla vartalokuorinta-aineella. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja stimuloi verenkiertoa sekä auttaa hoitavia tuotteita imeytymään ihoon. Tämän jälkeen lihakset hierotaan ja iho käsitellään kosteuttavalla ja hoitavalla voideöljyseoksella. Jalkapohjat käsitellään jalkatuotteilla.

80€

Hieronnan yhteydessä kasvojen puhdistus ja kasvojen seerumihieronta

Seerumihieronnassa kasvojen iholle imeytetään hieronnan yhteydessä hoitavaa ja kosteuttavaa seerumia. 

90€

Selän puhdistava hoito (60 min)

Tämä hoito on sinulle, mikäli kärsit yläselän epäpuhtaasta ihosta. Selän iho puhdistetaan ja tarvittaessa käytetään timanttikuorintalaitetta sekä komedorautaa. Selän alueelle levitetään ihon syväpuhdistusta tukeva naamio ja lopuksi kosteuttava voide. Paras tulos syntyy sarjahoidolla.

50€

Juhlahoito

Pientä juhlaextraa valitsemasi hoidon yhteydessä

Hoito + 8€

Kuivaharjaus hieronnan yhteydessä (15 min)

IIho harjataan melko karhealla hanskalla ennen hieronnan aloittamista. Laittaa verenkierron liikkeille ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Hoitoöljy imeytyy iholle paremmin!

12€

Pienen alueen sokerointi (15 min)

Kainaloiden sokerointi tai kasvoilta (naisten ylähuulen päältä ja/tai leuasta) Kasvohoidon yhteydessä 10€.

20€

Suuren alueen sokerointi (45 min)

Selkä, rinta, sääret&kainalot tai koko jalat

50€

Eläkeläiset ja opiskelijat saavat -10% listan hinnoista.

Vartalohoidoissa on käytössämuun muassa Esse ja Ihana luonto-tuotteita. Sokerointi hoituu Finpuron tuotteilla.