Käsille

CosierCare- käsien hoittokäsittelyt ovat käsiesi ihoa helliviä ja kosteuttavia hoitoja. Käsittelyitä on kaksi erilaista ja ne eroavat hieman sisällöltään. Molemmat käsienhoitokokonaisuudet alkavat käsien puhdistuksella ja ihon kuorinnalla. Kynsinauhat hoidetaan öljyllä ja käsiisi levitetään hoitovoide. Pitkässä hoitokokonaisuudessa kädet kastetaan lopuksi lämpimään parafiiniin, joka muodostaa käsille hoitavan haudenaamion. Lämpimän parafiininaamion alla kosteuttavat aineet imeytyvät ihoon paremmin. Kädet kerralla kuntoon-käsittelyssä lisäksi kynnet hoidetaan leikkaamalla ja viilaamalla. Molempiin hoitoihin sisältyy myös kynsien lakkaus, jos niin haluat.

👏🏼💅🏼👏🏼


Kädet kerralla kuntoon (noin 60 min, pitkä käsien hoito)

Kokonaisvaltainen käsihoito, joka pitää sisällään kuorinnan, kynsien leikkauksen, viilauksen ja lakkauksen, voitelun, parafiininkäsittelyn sekä hieronnan.

55€

Hyvän olon käsien hoitokäsittely (35min, lyhyt käsien hoito)

Hyvän olon hoito, joka pitää sisällään käsien kuorinnan, voitelun, kynsien leikkauksen ja lakkauksen. (Tämän käsittelyn voi hyvin yhdistää yhdistää kasvo- ja jalkahoitoihin.)

35€

Täydellinen kuukausihuolto (120min)

Pitää sisällään hyvän olon käsi- ja jalkahoidon sekä lyhyen kavohoidon ultraäänikuorinnalla ja kestovärjäyksillä!

125€

Geelilakkaus (60 min)

Kynsille voidaan laittaa pitkäkestoinen geelilakkaus. Geelilakka on paksu erikoislakka, joka kovetetaan LED-valolla. Lakka kestää noin 2 viikkoa. Kynsien koristelu 3-10€.

50€

Geelilakkaus ja kädet kerralla kuntoon hoito (80 min)

Kokonaisvaltainen käsihoito geelilakkauksilla.

70€

Juhlahoito

Pientä juhlaextraa valitsemasi hoidon yhteyteen!

Hoito + 8€

Geelilakkojen poisto (15 min)

Poistetaan geelilakat hellävaraisesti.

12€

Eläkeläiset ja opiskelijat saavat - 10% listan hinnoista!

Käsille on käytössä Esse ja Ihana luonto-tuotteet sekä CNDShellac-kestolakkausmenetelmä ja CND-tuotteet. Tavalliset lakat tulevat Dependiltä.