Jaloille

CosierCare-jalkahoitoja on kaksi erilaista. Molemmat käsittelyt sisältävät lämpimän, tuoksuvan jalkakylvyn, jalkojen ihon kuorinnan, jalkavoiteen levityksen, jalkojen hieronnan sekä halutessasi kynsien lakkauksen. Jalat kerralla kuntoon on kokonaisvaltainen jalkahoito (Epassihoito), johon kuuluu myös tarvittaessa kovettumien ja känsien poisto sekä kynsien ohennus. Tiedäthän, että paksuuntuneet kynnet, känsät tai varpaanvälien ongelmat eivät ole esteitä jalkahoidolle vaan pikemminkin syy tulla hoitoon! 
🌿🍵🦶🏼
Jalkahoidon aikana saat nautiskella kuuman juoman, lueskella uusimpia lehtiä tai ihan vain rentoutua samalla kun jalkasi tulevat entistä ehommiksi! Hyvän olon jalkahoidon voit yhdistää kasvo- tai käsihoitoon saadaksesi todellisen luksuskokonaisuuden!


Jalat kerralla kuntoon! (75 min, pitkä jalkahoito)

Kokonaisvaltainen jalkahoito, joka pitää sisällään jalkakylvyn, ihon kuorinnan sekä kokonaisvaltaisen kynsien ja jalkapohjien hoidon hierontoineen. Kynnet ohennetaan tarvittaessa ja känsät sekä kovettumat poistetaan. Kynsiin levitetään kaunis kynsilakka, jos niin haluat.

68€

Hyvän olon jalkahoito! (35 min, lyhyt jalkahoito)

Rentouttava ihana jalkahoito, joka pitää sisällään jalkakylvyn, ihon kuorinnan ja voiteen levityksen sekä hieronnan. Kynnet leikataan ja lakataan, jos haluat.

40€

Täydellinen kuukausihuolto (100min)

Pitää sisällään hyvän olon jalka- ja käsien hoidon sekä lyhyen kasvohoidon ultraäänikuorinnalla ja kestovärjäyksillä!

125€

Juhlahoito

Pientä juhlaextraa valitsemasi hoidon yhteyteen!

Hoito + 8€

Varpaankynsien geelilakkaus (45 min)

Terveille varpaankynsille voidaan laittaa myös pitkäkestoinen geelilakkaus. Geelilakka on paksu erikoislakka, joka koveteaan LED-valolla. Lakka kestää merkittävästi tavallista lakkausta kauemmin.

45€

Eläkeläiset ja opiskelijat saavat -10% listan hinnoista.

Jalkakäsittelyissä on käytössä Footlogix, Iloiset varpaat, EsseJalkistuotteet, Ihana-jalkatuotteet ja White Swan-tuotteet. Kynsilakat tulevat Dependiltä.