Käyttö- ja peruutusehdot

Yhteystiedot

Kaupan ylläpitäjä: CosierCare / Tmi Sini Hietala
Y: 3327563-3
Osoite: Pispalan Valtatie 50L
Puh. 050 3020035
Sähköpostiosoite: sini@cosiercare.fi

Tuotepalautukset

Mikäli muutat mielesi ja haluat palauttaa tuotteesi, on sinulla 14vrk vaihto- sekä palautusoikeus. Huomaathan, että palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia ja palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä, myyntikunnossa olevassa pakkauksessaan. Jos tuote on avattu, raukeaa palautusoikeus. Lahjakorteilla ei ole palautusoikeutta.


Ajanvarauksen tekeminen Book Salonilla

Tehdessäsi ajanvarausta kolmannen osapuolen palvelusta Book Salonilla, saatat joutua maksamaan ajanvarausmaksun/talletuksen joko luotto- tai pankkikortilla tai muulla maksutavalla. Book Salon käyttää kolmannen osapuolen maksuyhdyskäytävää tällaisen maksun käsittelemiseen.


Peruutusehdot

Käyttäjät voivat peruuttaa verkossa tehdyn ajanvarauksen sillä ehdolla, että peruutus tehdään ennen palveluntarjoajan varauksen yhteydessä määrittelemää peruutusaikaa. Mahdolliset varausmaksut/talletukset palautetaan varaushetkellä käytetylle kortille.

Ajanvarauksen peruuttaminen peruutusajan päätyttyä johtaa varausmaksun/talletuksen menettämiseen. Menetetty summa riippuu ajanvarauksen kokonaissummasta, mutta ei ylitä alun perin veloitettua summaa. Jos palveluntarjoaja yksipuolisesti peruuttaa koko ajanvarauksen, varausmaksu/talletus palautetaan varauksen yhteydessä käytetylle kortille. Jos palveluntarjoaja peruuttaa ajanvarauksen vain osittain, varaus-/talletusmaksu ei muutu.

Katso tarkemmat ohjeet ajanvarauksen sivuilta.