Pispala Glow

Tämä hellävarainen anti-age kasvokäsittely kosteuttaa, heleyttää, virkistää ja ravitsee ihoa. Hoito sisältää hellävaraisen hunajakuorinnan, kasvojen ja décolletén alueen hieronnan ravintorikkaalla hoitavalla öljyllä, ihoa hellivän kauranaamion, sekä silmänympärysihoa virkistävän minttukäsittelyn. Lopuksi iholle levitetään superhoitavat loppuvoiteet. Hoidon jälkeen saat kupillisen kuumaa minttuhauduketta. 🍵 

Pääset nauttimaan ihonhoidostasi täysin kotimaisesti ja luonnollisesti sillä hoito toteutetaan Niki Newd-tuotteilla, jotka eivät sisällä säilöntä-, väri- tai täyteaineita eikä parfyymeja. Tuotteet sisältävät 100% hoitavia, elintarvikelaatuisia (eli erittäin korkealaatuisia) tehoaineita!

Niki Newd kasvohoidot perustuvat tuotteiden tuoreuteen ja monipuoliseen ravintorikkauteen. Kosmetiikka menettää ajan kanssa tärkeiden raaka-aineiden tehoja. Pienissä erissä valmistetussa tuorekosmetiikassa raaka-aineet ovat aina taatusti parhaimmillaan!

"Hoidon jälkeen kasvot näyttivät niin siloisilta ja virkeiltä, että en tarvinnut meikkiä ollenkaan. Hehkeyttä luvataan usein, mutta harvoin lupaus täyttyy näin hyvin"
Kirstiina Raitala, Glorian päätoimittajan sanat Niki Newd hoidosta.

Voit yhdistää tähän hoitoon hyvän olon jalkakäsittelyn. 🦶🏼🌿

Varaa aika tästä!