Yrittäjä itse

Olen ammatiltani SKY-kosmetologi ja teollinen muotoilija. Ennen oman hoitolan perustamista, olin haaveillut jo pitkään ihmisten hyvinvointia tukevan yrityksen pyörittämisestä. Hyvinvointiin ja terveelliseen elämään liittyvät asiat ovat olleet lähellä sydäntäni koko aikuisikäni ajan. Keväällä (2023) lopulta sai alkunsa CosierCare ~ Hyvän olon hoitola! 

🤍🌿

Koska tiedän, että kaikkien ei ole mahdollista tulla hoitolaani paikan päälle, tarjoan samat palvelut myös kotiin vietynä Tampereen alueella. Kauemmaksikin minua voi toki pyytää! 

Kiinnostukseni on ollut jo vuosia vahvasti luonnonmukaisessa kosmetiikassa ja hoidoissa, joten nämä ovat edelleen mukana hoitolani arjessa. Hoitolassani käytetään sekä luonnonkosmetiikkaa, että osittain synteettisesti valmistettuja hoitotuotteita. Päämääränäni on räätälöidä asiakaslähtöisiä toive- ja yhdistelmähoitoja sekä ihanaa oloa asiakkailleni luontoa kuormittamatta. Tyytyväinen asiakas on kuitenkin kaikkien hoitojeni lähtökohta ja arvoistani kaikkein tärkein!

Olen 44-vuotias neljän lapsen äiti. Omista lapsistani kaksi on jo aikuisiässä. Uusioperheen myötä olen myös kahden nyt jo aikuisen äitipuoli. Tällä hetkellä lapsia on kotona enää kaksi ja muut asuvat jo omillaan. Harrastan monipuolisesti kotiliikuntaa ja vastapainoksi marttailen aina ehtiessäni Vauhtimartta-toimintaryhmässä.